Παντοπωλείο Αλληλεγγύης


Στις 19 Δεκεμβρίου 2011 άρχισε να λειτουργεί το Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας». Έκτοτε, στηρίζει περισσότερες από 120 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Άρχισε να τροφοδοτείται από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής με μηνιαία λίστα προσφοράς ενός είδους ανά μαθητή, με έσοδα από εκδηλώσεις που κατά καιρούς διοργανώνει το «Κύτταρο Χαλέπας» είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με φορείς, καλλιτέχνες αλλά και ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε, με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών, να προσφέρουμε τα απαραίτητα κάθε 20 μέρες στους δικαιούχους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι οικογένειες που στηρίζονται από το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να δίνεται βοήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, μιας και η δυνατότητα εξυπηρέτησης της συγκεκριμένης δομής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 120-150 οικογένειες. Μαθητές, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, σύλλογοι, φορείς, ενορίες, σωματεία εργαζομένων, παραγωγοί, καταστηματάρχες, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες είναι αυτοί που καθημερινά στηρίζουν το «Παντοπωλείο Αλληλεγγύης» και σε αυτούς οφείλεται έως σήμερα η βιωσιμότητά του.


Πού θα μας βρείτε

Ωράριο λειτουργίας


Δευτέρα και Παρασκευή 08:30 - 10:30
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 17:00 - 19:00 (χειμερινό ωράριο)
18:00 - 20:00 (θερινό ωράριο)

Βοήθησε
το
Παντοπωλείο


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι χορηγοί μας