Εκδηλώσεις

Την κωμωδία «τι άλλο μπορεί να πάει στραβά», βασισμένη στο έργο των H. Lews, J. Sayer και H. Shields, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του «Κυττάρου» Χαλέπας οι «artκαλοι» το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Θα παρακολουθήσετε την προσπάθεια μιας μικρής ερασιτεχνικής ομάδας να ανεβάσει ένα αστυνομικό θρίλερ με τίτλο «Φόνος στην έπαυλη Χάβερσαμ» (σε στυλ 1920ς) που εξελίσσεται όμως σε μια απίθανη παρωδία, ένα έργο μέσα στο έργο! Όταν ανοίξει η αυλαία και σε όλη την διάρκεια της παράστασης σίγουρα θα αναρωτηθείτε τι άλλο μπορεί να πάει στραβά!!

Παίζουν: Βεργεράκης Λευτέρης, Σικελιανός Αθανάσιος, Θεοδωράκη Εμμανουέλα, Νικολακάκη Ναυσικά, Δρακάκη Τζένη, Χατζηπλής Γιώργος, Τραχαλάκης Μαθιός, Ζακυνθινού Ιωάννα.

Σκηνοθεσία: Βενιανάκη Πόπη.

Είσοδος με προαιρετική προσφορά αγαθών για το παντοπωλείο αλληλεγγύης του Συλλόγου Κύτταρο Χαλέπας. Στο χώρο θα τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid 19.

Η είσοδος στο θέατρο γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και για τα παιδιά έως 17 ετών με self-test του 24ώρου.

Η χρήση της μάσκας εντός της αίθουσας είναι υποχρεωτική.

 

 

 

 

Οι χορηγοί μας