ΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος ‘Κύτταρο Χαλέπας’ σε ένδειξη εκτίμησης προς τους μαθητές των σχολείων της ευρύτερης περιοχής της Χαλέπας, που διαρκώς και εμπράκτως στηρίζουν τις δράσεις του τα τελευταία 5 χρόνια, προσέφερε δωρεάν θεατρικές παραστάσεις της ομάδας ΤΟΠΙ την Τρίτη 23 και την Τετάρτη και 24 Φεβρουαρίου 2016.

Η ομάδα ΤΟΠΙ ζωντάνεψε επί σκηνής ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας:

Ένας βασιλιάς που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, ένας ήρωας με μαγευτική φωνή που ταξιδεύει στα έγκατα της γης για να βρει την αγαπημένη του και πολλοί άλλοι ήρωες της Μυθολογίας συναντήθηκαν στην παράσταση της ομάδας ΤΟΠΙ: “Παίζοντας με τους μύθους”.

Ιστορίες που μιλούν για την αλληλεγγύη, τον έρωτα, τον αγώνα αλλά και για την απληστία, τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό. Μια παράσταση διαδραστική, φτιαγμένη για τα παιδιά. Οι μύθοι που παρουσιάστηκαν στη σκηνή ήταν: Ο Βασιλιάς Μίδας, Δαίδαλος και Ίκαρος, Ηχώ και Νάρκισσος, Ορφέας και Ευρυδίκη.

Την Τρίτη 23/2 δόθηκαν δύο διαδοχικές παραστάσεις για τους μαθητές του 11ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου καθώς και του συστεγαζόμενου 27ου νηπιαγωγείου. Την Τετάρτη 24/2  δόθηκαν άλλες δύο διαδοχικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης για τους μαθητές του 9ου και του 10ου δημοτικού σχολείου και των αντίστοιχων νηπιαγωγείων και του 35ου νηπιαγωγείου Χανίων.

Οι χορηγοί μας