Μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, το Δ.Σ. του Κυττάρου Χαλέπας αποφάσισε ομόφωνα να δείξει έμπρακτα τη βοήθεια και την αλληλεγγύη του.
Έτσι, συντόνισε μια δράση συγκέντρωσης χρημάτων και αγορά ηλεκτρονικού υλικού, μετά από αίτημα της διευθύντριας του εκπαιδευτικού Ιδρύματος ΕΕΕΕΚ Ραφήνας- ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης. Στην όλη δράση πήραν μέρος οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των παρακάτω σχολείων:Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου
9ο Δημοτικό –Νηπιαγωγείο Χανίων
10ο Δημοτικό –Νηπιαγωγείο Χανίων
11οΔημοτικό –Νηπιαγωγείο και 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων
7ο Γυμνάσιο Χανίων
Συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό και με επιπλέον ενίσχυση από το “ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ”, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κ. Στούπη Ναταλίας ,στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά & την Ergo Ασφαλιστική αγοράστηκαν 3 laptops, 5 tablets και ένας εκτυπωτής, τα οποία παρέδωσε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Νεκτάριος Πατσάκης.
Εκεί που η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συσπειρώνεται και μοιράζεται, γίνεται πιο μεγάλη, πιο πλούσια, πιο αξιοπρεπή και μας οπλίζει με ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ για να συνεχίσουμε το έργο μας, που μας έχει καταξιώσει στη Χανιώτικη Κοινωνία.
Τα “Μπράβο” ανήκουν στους συμπολίτες μας, που πρόσφεραν λίγα από το στέρημά τους, αλλά πολλά από το ψυχικό τους απόθεμα.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ αναφέρονται τα εξής:

“…..Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νταού Πεντέλης-Ραφήνας αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική προσφορά σας προς τους μαθητές του σχολείου μας. Με μεγάλη χαρά σας γνωστοποιούμε πως ο εξοπλισμός που παραλάβαμε από τον πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο ΚΥΤΤΑΡΟ αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας, τόσο σε επίπεδο τμήματος όσο και εξατομικευμένα”.

Οι χορηγοί μας