Το «Κύτταρο Χαλέπας» συμπλήρωσε το Δεκέμβριο του 2016 πέντε χρόνια δράσης και προσφοράς και το γιόρτασε με μια πανηγυρική εκδήλωση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ευαγγελίστριας!
Η γιορτή μας άρχισε με την φωταγώγηση του στολισμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου μας που στήθηκε στην πλατεία της συνοικίας, απέναντι από το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης που άρχισε να λειτουργεί στις 19 Δεκεμβρίου 2011.
Παιδιά των δημοτικών σχολείων της Χαλέπας αλλά και του Μουσικού Σχολείου τραγούδησαν τα κάλαντα. Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η επίδοση χρηματικού ποσού στο 9ο, 10ο και 11ο δημοτικό σχολείο για την κάλυψη των αναγκών τους. Πρόκειται για τo σύνολο των εσόδων από την προβολή της παιδικής ταινίας «Τρεχάτε Ποδαράκια μου» λίγες μέρες πριν στον πολυχώρο Mega Place.
Τα παιδιά και οι γονείς τους έκαναν βόλτα με το τρενάκι του Άη Βασίλη στους δρόμους της Χαλέπας, η ομάδα Red Action από το Santa Run 2016 έφτασαν στην πλατεία και μοίρασαν δώρα, καραμέλες και ζαχαρωτά παρασύροντας στον τρελό ρυθμό τους μικρούς και μεγάλους! Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αφού για δύο συνεχόμενες χρονιές το «Κύτταρο Χαλέπας» αναδείχθηκε η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Santa Run του 2014 και του 2015!
Προσφέρθηκαν ζεστά ροφήματα και παραδοσιακά γλυκίσματα ενώ ακολούθησε πάρτυ με μουσική από dj και πολλά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Χαλέπας!

Οι χορηγοί μας