Χωρίς κατηγορία

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
«3×3 STREET BASKET BALL», Συμμετέχοντες (ενήλικες και ανήλικοι),
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ Αναφορικά με το δικαίωμα συμμετοχής του κατωτέρω υπογράφοντος, ο οποίος εφ’ εξής θα αποκαλείται «Συμμετέχων», στο πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης «3×3 STREET BASKET BALL», εφ’ εξής «Εκδήλωσεις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα ΧΑΝΙΑ 5&6/05/2018, ο «Συμμετέχων» και ο «Γονέας ή Κηδεμόνας του Συμμετέχοντος» εφόσον πρόκειται για ανήλικο, δηλώνουν δια της παρούσης για τον εαυτό τους ατομικά και ως νόμιμοι εκπρόσωποι ή πληρεξούσιοι του Συμμετέχοντος, των κληρονόμων του και των εγγυτέρων συγγενών του.
1. Ο γονέας/κηδεμόνας του «Συμμετέχοντος» εφόσον πρόκειται για ανήλικο, του οποίου τα συμφέροντα εκπροσωπεί, χορηγεί ρητά άδεια και συγκατάθεση προκειμένου «ο Συμμετέχων», να συμμετάσχει στην «Εκδήλωση».
2. Αναγνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα ότι «ο Συμμετέχων» θα συμμετάσχει στο πλαίσιο της «Εκδήλωσης» σε δραστηριότητες που ενέχουν κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, συμπεριλαμβανομένης όλως ενδεικτικώς της προσωρινής ή μόνιμης αναπηρίας και θανάτου και σημαντικές απώλειες οικονομικής και κοινωνικής φύσης, οι οποίες μπορεί να προέλθουν όχι μόνο από τις πράξεις ή παραλείψεις του ίδιου του «Συμμετέχοντος» ακόμα κι αν οφείλονται σε αμέλεια, αλλά και από τις πράξεις, παραλείψεις τρίτων ακόμα κι αν οφείλονται σε αμέλεια, τους κανόνες του παιχνιδιού ή την κατάσταση των εγκαταστάσεων ή του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί στην «Εκδήλωση». Επίσης, αναγνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα ότι μπορεί να προκύψουν και οποιοσδήποτε άλλος κίνδυνος, που δεν είναι γνωστός στους Διοργανωτές ή στον «Συμμετέχοντα», ατομικά ή όπως αυτός εκπροσωπείται ή που δεν μπορεί να προβλεφθεί επί του παρόντος σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και τα διδάγματα της κοινής πείρας.
3. Αναλαμβάνει και αποδέχεται όλους τους προαναφερόμενους κινδύνους και αναλαμβάνει προσωπικά κι απεριόριστα την ευθύνη για οποιαδήποτε μερική και ολική ζημία ή βλάβη προκύψει σε σχέση με τέτοιου είδους τραυματισμό, προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία ή θάνατο.
4. Παραιτείται από οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης (ενδεικτικά λόγω θανάτου, βλάβης του σώματος ή της υγείας ή βλάβης της περιουσίας) του κάτωθι υπογράφοντος και οποιουδήποτε εκπροσώπου του, κληρονόμου του, πληρεξουσίου του, εγγυτέρου συγγενή του (που συνολικά αποκαλούνται εφ εξής «Δηλούντες»), οι οποίες (αιτίες) προέκυψαν ή μπορεί να προκύψουν στο μέλλον σε οποιονδήποτε εκ των Δηλούντων εξ αιτίας της συμμετοχής του «Συμμετέχοντος» στην «Εκδήλωση» ή από οποιοδήποτε άλλο λόγο, και τις οποίες ενδέχεται οποιοσδήποτε εκ των Δηλούντων να διεκδικήσει σε βάρος του διοργανωτή, οποιωνδήποτε χορηγών της «Εκδήλωσης» καθώς επίσης και των αντίστοιχων νομικών προσώπων και θυγατρικών εταιρειών αυτών, των διαχειριστών, αντιπροσώπων, στελεχών, ιδιοκτητών και υπαλλήλων, των λοιπών «Συμμετεχόντων», διαιτητών, σκόρερ, χρονομετρητών, προπονητών, προσωπικού ασφαλείας, χορηγών και γενικότερα των προστηθέντων των διοργανωτών και, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, σε βάρος λοιπών ιδιοκτητών ή μισθωτών των εγκαταστάσεων, που θα χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια της «Εκδήλωσης» (συνολικά εφ εξής αποκαλούμενοι «Διοργανωτές»)
5. Υπόσχεται να μην προξενήσει βλάβη, να προφυλάσσει και να αποζημιώσει τους Διοργανωτές συνολικά και καθέναν ξεχωριστά ευθυνόμενος για οποιαδήποτε βλάβη, θετική ή αποθετική ζημία (διαφυγόν κέρδος) μπορεί να υποστούν λόγω της συμμετοχής του «Συμμετέχοντος» στην «Εκδήλωση» ή από οποιαδήποτε σχετική αιτία, ακόμη και αν οφείλεται σε αμέλεια των Δηλούντων.
6. Αναφορικά με τη συμμετοχή του «Συμμετέχοντος» στην «Εκδήλωση», συγκατατίθεται ρητά και παραχωρεί ανεπιφύλακτα στους Διοργανωτές, χωρίς υποχρέωση των Διοργανωτών σε αποζημίωση αυτού, το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα του «Συμμετέχοντος», τη φωνή του, τις δηλώσεις του, τις φωτογραφίες του, την εικόνα του, το στυλ του, τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της «Εκδήλωσης» και/ή βιογραφικά στοιχεία σε οποιαδήποτε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη μορφή (συμπεριλαμβανομένης όλως ενδεικτικώς οποιασδήποτε μορφής παρουσίασης, είτε φωτογραφικής είτε σε βίντεο ή άλλου είδους μετάδοσης ή αναπαραγωγής) συνολικά ή αποσπασματικά, για λόγους προώθησης, εμπορικούς ή άλλους, χωρίς χρονικό περιορισμό, παγκοσμίως, σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, είτε είναι σήμερα υπαρκτό είτε πρόκειται να δημιουργηθεί στο μέλλον.
7. Δηλώνει και αναγνωρίζει ότι ο «Συμμετέχων» βρίσκεται σε άριστη υγεία και δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένας περιορισμός σχετικά με τη φυσική του κατάσταση και υγεία που να παρεμποδίζει τη συμμετοχή του στην «Εκδήλωση».
8. Χορηγεί στους διοργανωτές τη ρητή συγκατάθεση του προκειμένου να παρασχεθεί στον «Συμμετέχοντα» επείγουσα ιατρική βοήθεια.
9. Ρητά αποδέχεται να παρέχει στους διοργανω τές πληροφορίες σχετικά με το «Συμμετέχοντα» μέσω ιστοσελίδας που διαχειρίζονται οι Διοργανωτές.
10. Συναινεί ρητά ότι η παρούσα ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ θα ερμηνεύεται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και τα μέρη ρητά συμφωνούν ότι, για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει σε σχέση με την παρούσα «Εκδήλωση», εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό και αρμόδια τα Δικαστήρια των Χανίων (τόπου κατάρτισης της σύμβασης).
11.Οι διοργανωτές των τουρνουά έχουν το δικαίωμα να διαθέτουν το φωτογραφικό υλικό καθώς και τα προσωπικά στοιχεία των συμμετασχόντων (ονόματα & τηλέφωνα ) όπως εκείνοι κρίνουν.
12. Ρητά αποδέχεται ότι η παρούσα Δήλωση διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου και ότι σε περίπτωση που κάποιος όρος αυτής κριθεί παράνομος ή καταχρηστικός από τα αρμόδια Δικαστήρια, συμφωνεί ότι οι λοιποί όροι θα παραμείνουν σε ισχύ και θα επιφέρουν τις νόμιμες συνέπειες.
Η παρούσα γραφτηκε σε γλώσσα την οποία κατανοώ και αναγνωρίζω ότι κατανοώ πλήρως όλους τους όρους που τίθενται σε αυτήν. Δηλώνω ότι αβίαστα και με τη θέληση μου υπογράφω την παρούσα ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ και δηλώνω ότι ουδεμία προφορική υπόσχεση ή δέσμευση των Διοργανωτών έλαβε χώρα κι ότι κανένας από τους όρους της παρούσης δεν μπορεί να τροποποιηθεί προφορικά, ούτε μπορεί να προστεθεί νέος όρος.

Με την συμπλήρωση της αίτησης (φόρμας) συμμετοχής συμφωνώ και αποδέχομαι ρητά κι ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσης.

Επιστροφή στην σελίδα της προκύρηξης του Street BasketBall 2018

Οι χορηγοί μας